زلیکانی خطاب به قاسمی دیگر عضو شورای شهر ساری گفت : اینجا صحن شورا است و نباید مسائل خانوادگی را قاطی کنیم و چون عبوری دایی من است، ازش تعریف کنیم...

شرق پرس : انتشار فیلمی در فضای مجازی از جلسه امروز شورای شهر ساری که درگیری میان زلیکانی و قاسمی اعضای شورای شهر مرکز استان را نشان می داد، ان سئوال را برای مخاطبان مطرح کرد که علت درگیری چه بوده است؟

ظاهراً اعتراض زلیکانی به اظهارات قاسمی که خواهرزاده عبوری شهردار سابق ساری بوده، موجب تنش در جلسه شورای شهر ساری شده بود.

 

لحظه بحران شهرداری ساری خواهد رسید

سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: بندهایی را مصوب کردیم، بیکار نبودیم و الان همه سازمان‌ها و سیستم شهرداری تعطیل شدند.

قاسم قاسمی تصریح کرد: از ۱۷۰ میلیارد تومان درآمد شهر ساری که در حساب شهرداری است  با سود آن شهر را می‌گردانند و با سود آن حقوق کارگران و کارکنان را می‌دهند و لحظه بحران شهرداری ساری خواهد رسید.

 

 

کل سیستم شهرداری روی هوا است

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۵۰ میلیون تومان اوراق داشتیم، خاطرنشان کرد: امسال حقوق، مزایا، دستمزد و هزینه‌های جاری ضروری و غیرضروری در شهر ساری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.

قاسمی یادآور شد: هیچ اقدامی برای دریافت اوراق در شهرداری ساری صورت نگرفت و سه‌شنبه‌ها و چهارشنبه‌های ثابت هر هفته که شهرداران به وزارت‌خانه‌ها می‌رفتند، تعطیل شد و ما همچنان درگیر انتخاب شهردار و سرپرست هستیم و کل سیستم شهرداری روی هوا است و در آینده‌ای نزدیک بحران به وجود خواهد آمد.

سخنگوی شورای شهر ساری بیان کرد: مهمترین عامل عدم اجرای پروژه‌های امروز ساری، نبود هماهنگی معاونت‌ها و سازمان‌های شهرداری ساری است‌.

 

 

وضعیت نیروها مشخص شود

قاسمی گفت: به دفتر فرزانه سرپرست فعلی شهرداری ساری که هر ۱۵ روز یکبار می‌روم برنامه و استراتژیک خروج از این وضعیت بحرانی وجود ندارد و چرا که نیمی از وقتش درگیر اجرای دستورات شهرداری توسط سازمان‌ها است و و مردم نیز برای مطالبات‌شان رجوع می‌کنند.

این مسؤول با عنوان اینکه ما امروز فرزانه را به عنوان فرد سراسر تجربه شهرداری که باید این مسیر را ادامه دهد نمی‌بینیم، افزود: وضعیت نیروها باید مشخص شود، باشند با نباشند؟ این سیستم صحیحی نیست و اگر قرار است باشند (در صورتیکه نباید قانونا نباید باشند،) تکلیف‌شان مشخص شود و تک‌تک سازمان‌ها انحراف در بودجه دارند.

 

 

از بانک شهر به اسم این پروژه وام گرفته شد

رئیس کمیسیون عمران و بودجه شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه برای حل مشکل ترافیکی پل تجن باید اتمام پروژه پل کابلی زغالچال در اولویت اول باشد، اظهار کرد: طبق آخرین گزارش ۴۰ میلیارد تومان پول برای تملک‌های پل کابلی زغالچال نیاز داریم و طی هفت سال گذشته تنها ۶ میلیارد تومان برای پل کابلی هزینه شد و چرا که هیچ اراده‌ای وجود نداشت.

علی‌اکبر زلیکانی افزود: شهردار سابق در همه جلسات گفتن که این پروژه را تمام می‌کنند و از بانک شهر به اسم این پروژه وام گرفته شد اما در جاهای دیگر هزینه شد.

 

 

از عملکرد حمید فرزانه دفاع می‌کنم

وی بیان کرد: از عملکرد حمید فرزانه دفاع می‌کنم، همه کاسه و کوزه‌ها بر سر این پیرمرد شکاندند و تنها سه ماه که سرپرستی شهرداری را بر عهده گرفته است و مشکلاتی که در حوزه عمرانی زیر ذره‌بین قرار دادیم حتی یک سال آخر حضور شهردار سابق ساری بیشتر پروژه‌ها تعطیل بود.

زلیکانی تصریح کرد: عامل اصلی به تاخیر افتادن پروژه‌ها این است که بدون قراداد پیمانکار را واردار به کار می‌کردند و الان پیمانکار می‌گوید که قرداد ندارد و سرپرست شهردار هم می‌ترسد امضا کند.

 

 

نباید مسائل خانوادگی را قاطی کنیم

رئیس کمیسیون عمرانی شهرداری ساری بیان کرد: اینجا صحن شورا است و نباید مسائل خانوادگی را قاطی کنیم و چون عبوری دایی من (خطاب به قاسمی) است و ازش تعریف کنیم و منابعی که شما امروز به اسم آقای عبوری تمام می‌کنید با همکاری شورای چهارم و پنجم بود.

وی گفت: هیچ اراده‌ای وجود ندارد که حمید فرزانه در این شهر کار کند و می‌خواهند عبوری قهرمان بماند در صورتیکه فرزانه چند ماهه که آمده است و همه مشکلات شهر را می‌خواهند گردن فرزانه بیاندازند.

 

 

این پل یادگاری برای عروس و داماد می‌شود

یکی دیگر از  اعضای شورای شهر ساری نیز گفت:  پل کابلی زمانی که طاهایی استاندار  (استاندار دولت قبل) شود شروع شد؛ گفتیم که پل را شروع نکنید و این پل یادگاری برای عروس و داماد می‌شود، هفت سال عبوری شهردار سابق در بودجه اعتبار این پل را دید اما هزینه برای این پل هزینه نشد و مسیری را رفتیم که نباید می‌رفتیم.

فرامرز نقیبی افزود: شهرداری دچار مشکل مالی است و با کار کردن پرسنل شهرداری حل می‌شود و شهرداری که نتواند ۴۰۰ میلیون تومان درامد داشته باشد باید درش را بست.

 

 

شهردار سابق هیچ چیز را با خودش نبرده است

دیگر عضو شورای شهر ساری بیان کرد: شهردار سابق رفت آیا معاونان و کارگرانش و همه ماشین‌آلات و امکانات را با خودش برد و آیا از شهرداری گرفته شده است و آیا مصوبات شورا لغو شده؟ چه اتفاقی برای شهر افتاده است؟

علیجان شمشیربند افزود: چرا سازمان عمران ۶۰۰ پرسنل بیکار دارد و همه اعضای شورا پیگیری کنند و به سرپرست شهرداری کمک کنند که چه اتفاقی در شهرداری می‌افتد.

وی افزود: شهردار سابق هیچ چیز را با خودش نبرده است و همه کارشان را انجام دهند و این مطالبه و خواسته مردم است جالب است که نیروها کم نشده بلکه بیشتر هم شدند.

 رئیس شورای شهر ساری نیز اظهار کرد: چهار ماه گذشته دوران تغییر و گذار در شهرداری بوده و می‌توان گفت یک سکته‌ای این وسط وجود داشت.

مسعود مدینه گفت: ۵۰ میلیارد تومان پول برای اتمام بودجه به زباله‌سوز ساری تعلق گرفت که  در تهران ۱۰ میلیارد تومان از بودجه ما کسر و به استان همجوار دادند که این مسئله در مجمع نمایندگان پیگیری می‌شود و این موضوع از حساسیت بالایی است.

در پایان جلسه شورا درگیری لفظی بین قاسمی و زلیکانی رخ داد.

 

 

 

 

 

 

 

 

فارس