بر اساس نتایج رسمی اعلام شده، حزب لیکود توانسته با کسب 29 کرسی، از حزب اتحادیه صهیونیست که 24 کرسی را در اختیار دارد، پیشی بگیرد. این شکاف بیش از آن چیزی است که بر اساس نتایج نظرسنجی ها انتظار آن می رفت و به این ترتیب، دست نتانیاهو برای تشکیل دولت ائتلافی بازتر خواهد شد.

 

حزب لیکود به رهبری نتانیاهو پیروز انتخابات رژیم صهیونیستی شد

شرق پرس: با اتمام شمارش تقریباً همه آرای مأخوذه در انتخابات پارلمانی رژیم اسرائیل، خبر می رسد که حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو نتوانسته آرای بیشتری را در این انتخابات از آن خود کند. با این حال، با توجه به ماهیت آرا بار دیگر نیاز به تشکیل دولتی ائتلافی در این رژیم وجود دارد.
 
 
 
تابناک به نقل از «رویترز» گزارش داد: حزب راست گرای لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو توانسته با پشت سر گذاشتن حزب چپ- میانه اتحادیه صهیونیست، در انتخابات پارلمانی رژیم اسرائیل پیروز شود. این نتیجه به طور رسمی و پس از پایان شمارش تقریباً همه آرا اعلام شده است.
 
 
 
بر اساس نتایج رسمی اعلام شده، حزب لیکود توانسته با کسب ۲۹ کرسی، از حزب اتحادیه صهیونیست که ۲۴ کرسی را در اختیار دارد، پیشی بگیرد. این شکاف بیش از آن چیزی است که بر اساس نتایج نظرسنجی ها انتظار آن می رفت و به این ترتیب، دست نتانیاهو برای تشکیل دولت ائتلافی بازتر خواهد شد. 
 
 
 
رسانه های اسرائیلی ضمن اعلام این نتایج، آن را یک «پیروزی بزرگ» برای نتانیاهو خوانده اند. با این حال، تشکیل دولت باز هم باید از طریق مذاکرات میان احزاب و تشکیل ائتلاف تحقق پیدا کند. 
 
 
 
گفتنی است ساعاتی پیش و در حالی که هنوز نتایج به صورت مرحله ای در حال اعلام بود، بنیامین نتانیاهو پیروزی قاطع خود را بر رقبایش اعلام کرد. با این حال، اسحاق هرزوگ، رهبر حزب اتحادیه صهیونیست گفته هنوز احتمال هر چیزی وجود دارد. به نوشته «رویترز»، تاکنون نتایج شمارش ۹۹ درصد آرا به صورت رسمی اعلام شده است. 
 
 
 
نتانیاهو با این پیروزی، برای چهارمین بار به عنوان نخست وزیر رژیم اسرائیل فعالیت خواهد کرد. گفته می شود وی برای تشکیل ائتلاف در دولت جدید، به سمت متحدین همیشگی خود، یعنی احزاب راست گرای افراطی و احزاب مذهبی خواهد رفت؛ با این حال، به همراهی احزاب میانه رو نیز نیاز خواهد داشت. پارلمان (کنست) رژیم اسرائیل در مجموع ۱۲۰ کرسی دارد. 
 
 
 
از سوی دیگر، باید اشاره کرد که پیروزی نتانیاهو در انتخابات در حالی اعلام می شود که تحلیلگران اسرائیلی و همچنین غربی اشاره می کنند تاکتیک های به کار گرفته شده توسط وی در روزهای آخر تبلیغات انتخاباتی، از جمله حضور و سخنرانی در کنگره آمریکا، وی را در روندی تقابلی با دولت آمریکا قرار داده و همین موضوع، سبب تیرگی بیشتر روابط تل آویو و واشنگتن در دوره پیش رو خواهد شد.