اسلام بابانژاد در كارگروه سلامت و امنيت غذايي بهشهر ادامه داد: بايد تخت دياليز شهرستان براي بيماران به 30 تخت افزايش يابد كه امسال افزايش 16 تخت به 20 تخت در دستور كار است.

رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر با بیان اینکه وجود ۱۶ تخت دیالیز در بهشهر جوابگوی بیماران دیالیزی شرق مازندران نیست یادآور شد: بیمارستان امام دیالیز شهرهای نکا، بهشهر و گلوگاه را انجام می دهد که باید این تخت ها افزایش یاتبد.

به گزارش شرق پرس به نقل از مهر، اسلام بابانژاد در کارگروه سلامت و امنیت غذایی بهشهر ادامه داد: باید تخت دیالیز شهرستان برای بیماران به ۳۰ تخت افزایش یابد که امسال افزایش ۱۶ تخت به ۲۰ تخت در دستور کار است.

وی همچنین کمبود آمبولانس  برای انتقال بیماران به شهرهای دیگر را از دیگر معضلات شهرستان عنوان کرد و افزود: آمبولانس فعلی بیمارستان فرسوده است و جوابگوی نیاز شهروندان نیست و در این رابطه نیازمند ۲ دستگاه آمبولانس هستیم.

رییس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر گفت: نبود سی سی یو و پی آی سی یو اطفال مشکل درمان اطفال کودکان شرق مازندران است.

 اسلام بابانژاد همچنین افزود: متاسفانه در این زمنیه با مشکل جدی روبرو هستیم و امیدواریم که به زودی این مسئله رفع شود.

وی گفت: ۴ دستگاه پی آی سی یو برای بیمارستان بهشهر در اسفند سال گذشته مصوب شده است که در این رابطه نیازمند فضا سازی مناسب هستیم تا این دستگاهها در این فضا تجهیز شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر نیز در سخنانی گفت:  اولویت مرگ و میر در شهرستان بهشهر با بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و تصادفات است.

محمد تقی صالح طبری افزود: در سال گذشته ۱۱ هزار مورد حوادثی به بیمارستانهای بهشهر مراجعه کردند که رقم و تعداد بسیار بالایی است.

وی بیان داشت: شهرستان بهشهر دارای جمعیت بیش از ۱۶۷ هزار نفر است که از این تعداد ۴۵ بیش از هزار نفر  در روستاها و مابقی در سه شهر بهشهر، خلیل شهر و رستمکلا ساکن هستند.

صالح طبری ادامه داد: براساس آمار بدست آمده در سال گذشته ۶۷/۴ درصد جمعیت روستایی دارای دیابت و ۴۸/۷ درصد آنان نیز دارای فشار خون هستند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر اضافه کرد: در سال گذشته ۶۷۵ مورد حیوان گزیدگی و ۳۸ مورد تب مالت گزارش شده است که نیازمند اطلاع رسانی دقیق بهدشات و درمان و پیشگیری های لازم در این رابطه هستیم.

وی با بیان این که تعدادی از خانه های بهداشت بهشهر فرسوده بوده و سال های زیادی از عمر ساخت  آنها می گذرد، افزود: این خانه های بهداشت عملا استانداردهای بهداشتی لازم را ندارند.

صالح طبری گفت: به این ترتیب در جهت تکمیل شبکه بهداشت و درمان و براساس دستور وزارتخانه تمام خانه های بهداشتی که بیش از ۲۵ سال قدمت دارند، خانه های بهداشت استیجاری و همچنین خانه های بهداشت غیرفعال تحت پوشش طرح تکمیل خانه های بهداشتی- درمانی قرار می گیرند و با همت مسئولان محلی تکمیل می شوند.

وی بیان داشت: ساماندهی تولید و عرضه لبنیات، ساماندهی عرضه گوشت بهداشتی، ساماندهی مصرف کود و سموم، ساماندهی عرضه برنج بعنوان محصول استراتژیک منطقه و همچنین نظارت بر آب شرب مصرفی در روستاها توسط آبفا از مسائلی است که باید با دقت بررسی و کنترل شود.