پس از راهپیمایی های گسترده و خودجوش مردم ایران در شهرهای مختلف در ابراز انزجار از اتفاقات روی داده در روز عاشورا، مردم تهران نیز در نهم دی ماه در حمایت از ولایت فقیه، نظام و رهبری حماسه ای گرانقدر را آفریدند.

 

9dey

شرق پرس: نهم دی ماه، یادآور روزهایی است که در آن عشق مردم ایران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به بار نشست؛ عشقی که همیشه در بین مردم وجود داشت و با تلنگری، آتش این عشق شعله ور شد.

 

 

نهم دیماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است. میثاقی که نماد آن در روز عاشورا به بار نشست و اکنون این میثاق، تداعی کننده آن روزها و همراهی مردم با ولایت امام حسین علیه السلام است.

 

 

نهم دی ماه، همان روزی که رهبر معظم انقلاب آن را به تأسی از امام راحل در نامگذاری قیام مردمی ۱۵ خرداد، «یوم الله» نامیدند.

 

 

پس از راهپیمایی های گسترده و خودجوش مردم ایران در شهرهای مختلف در ابراز انزجار از اتفاقات روی داده در روز عاشورا، مردم تهران نیز در نهم دی ماه در حمایت از ولایت فقیه، نظام و رهبری حماسه ای گرانقدر را آفریدند.

 

 

حماسه ای که شاید در طول دوران انقلاب اسلامی، کمتر نظیر آن دیده شده بود. حماسه ای که برای صیانت از اسلام و پاسداشت اهل بیت مکرم اسلام به بارنشست.

 

 

فتنه گرانی که قیام عاشورا و ولایت عهدی امام حسین علیه السلام- ارباب بی کفن ما را به سخره گرفتند بدانند که مسلمانان در دفاع از اسلام و برای جلوگیری از این فتنه های رنگارنگ حاضرند جان خود را از دست بدهند.

 

 

شهرهای ایران انزجار خود را از هتک حرمت به مقدسات مسلمانان نشان دادند. جمعیت مردم انقلابی در شهرها به حدی بود که بسیاری از رسانه‌های غربی با سکوت کامل نسبت به این اتفاق، سانسور خبری کامل را در پیش گرفتند و برخی دیگر از این شبکه‌ها نیز به خلاصه‌ترین حالت ممکن صحنه‌هایی از راهپیمایی را نشان داده و جمعیت میلیونی حاضر در خیابان را «چند صد هزار نفر» عنوان می کردند.

 

 

رسانه های بیگانه همیشه برای چنین اتفاقاتی که در ایران رخ می دهد جریان را به گونه ای دیگر تعبیر می کنند؛ آنها به این مورد اذعان داشتند که جمعیت محدودی برای تظاهرات آمده است؛ در حالی که اصلاً اینگونه نبود.

 

 

شبکه های خبری بیگانه با بیان اینکه تنها دولتیان به این راهپیمایی آمده اند و از عوام، خبری نیست، جریان را به این گونه به گوش مردم رساندند. آنها ابراز می کردند که مردم از نظام ایران و دولت جمهوری اسلامی ناراضی هستند  در حالی که اصلاً چنین سخنی صحت ندارد.

 

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا فرمودند: «اگر این مسأله اتفاق نمی‌افتاد و عده‌ای وسط راه، سست عنصری نشان نمی‌دادند، امروز وضع کشور در زمینه‌های مادی و معنوی خیلی بهتر بود اما همانگونه که بارها تأکید شد و واقعیت‌های جامعه نیز نشان می‌دهد، هر مقدار ریزش بود، دو برابر آن رویش وجود دارد.

 

 

در مقابل، ابوالحسن بنی‌صدر در گفت‌و‌گو با شبکه راشاتودی با حمایت از آشوبگران روز عاشورا، گفت: «این حرکت‌های اعتراض‌آمیز! از ابتدا در اعتراض به نتایج انتخابات ۲۲ خرداد بود اما اکنون کل نظام را هدف قرار داده است.». بنی صدر، رمز اتحاد تمامی مخالفان را در ضدیت با نظام اسلامی دانست و گفت: «تمامی مخالفان آماده تشکیل دادن حکومتی دموکرات در ایران هستند.»؛ وی در نهایت، خود را یکی از این افراد معرفی کرد.

 

 

پس از راهپیمایی نهم دی‌ماه و مشخص شدن نظر مردم در خصوص وضعیت سیاسی کشور، علی اکبر محتشمی پور، رییس کمیته صیانت از آرای موسوی پس از قریب به ۴ ماه سکوت در برابر شعار «نه غزه نه لبنان» طیف متبوعش، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس با بیان این‌که کسانی که به عمد، شعار «نه غزه، نه لبنان» را می‌دهند خائن هستند، گفت: «ما باید طرفدار مظلوم باشیم و جان خود را فدای آرمان‌های بلند اسلام بکنیم.». وی در پایان تأکید کرد: «طرح این شعارها سبب انزوای ایران در جهان اسلام و نفرت بین دوستداران ما می‌شود».

 

 

روزنامه واشنگتن پست نیز در گزارشی تحلیلی به شرایط کنونی جریان فتنه پرداخت و نوشت: «دولتمردان آمریکایی به شدت نگران هستند که پشتیبانی مستقیم و آشکار از جنبش سبز باعث آسیب رسیدن به آن شود. اما اکنون که اوباما بطور آشکار از این جنبش حمایت کرده و حمایت آشکار وی مورد انتقاد قرار گرفته است، وقت آن رسیده که آمریکا هر کاری که از دستش برمی آید، چه بطور آشکار و چه پنهان، برای کمک به این جریان انجام دهد.».

 

 

 این در حالی بود که فتنه گران با وجود این حرکت اعتراضی مردم، کوچکترین توانی برای مقابله با جریان اصیل انقلاب را نداشتند. سکوت و رکود کامل جریان فتنه گر پس از راهپیمایی نهم دی ماه نشان از مرگ کامل این جریان دارد.

در یک کلام راهپیمایی نهم دی ماه تیر خلاص جریان فتنه بود.

زهره قندهاری-زندگی سالم