روابط دولت و رسانه ملي برخلاف هشت سال اخير ديگر گرم و پر راز رفاقت نيست. هر چقدر كه در دولت گذشته روابط حسنه بود در اين دولت هر دو طرف از يكديگر انتقاد دارند. دولت مي‌گويد كه رسانه ملي كم مي‌گذارد و رسانه ملي مي‌گويد نه‌تنها كم كاري نداشته كه تعاملش با اين دولت بيش از گذشته بوده است.

 

دولت هنوز هم از رسانه ملی انتقاد دارد. انتقادش آنقدر جدی است که رسما به شورای نظارت بر صدا و سیما نامه نوشته و از نحوه پوشش خبری دو سفر اخیر خود انتقاد کرده است.

 

 

شرق پرس: یکی سفر نیویورک است و دیگری سفر زنجان. سفرهایی که دولت معتقد است رسانه ملی در مورد پوشش اخبار آنها مثل دولت گذشته سنگ تمام نگذاشته است و کم کاری صورت گرفته است. می‌گویند که رسانه ملی تصویر حقیقی را به مردم نشان نمی‌دهد و گله‌های دیگر.

 

به نوشته اعتماد، روابط دولت و رسانه ملی برخلاف هشت سال اخیر دیگر گرم و پر راز رفاقت نیست. هر چقدر که در دولت گذشته روابط حسنه بود در این دولت هر دو طرف از یکدیگر انتقاد دارند. دولت می‌گوید که رسانه ملی کم می‌گذارد و رسانه ملی می‌گوید نه‌تنها کم کاری نداشته که تعاملش با این دولت بیش از گذشته بوده است.

 

روزهای آخر حضور عزت‌الله ضرغامی در ساختمان جام جم با خاطرات خوشی برای او همراه نبود. این‌بار دولت بیش از سایر مواقع انتقاد دارد که نامه رسمی فرستاده است. اگر در گذشته اختلاف بر سر انتخاب مجری و این‌گونه مسائل در گفت‌وگوهای رییس‌جمهور با مردم بود این‌بار اختلاف‌ها بیشتر شده است. سفر اخیر رییس‌جمهور به زنجان سفری مهم از نگاه دولتی‌ها بود. سفری که حسن روحانی در آن گلایه‌هایش را مطرح کرد و از نگاهش به برخی مسائل روز گفت. با این همه صدا و سیما ظاهرا در مورد این سفر آن‌گونه که دولت می‌پسندیده اطلاع‌رسانی نکرده و پوشش خبری لازم در مورد این سفر صورت نگرفته است.

 

خبر را روز گذشته یک عضو شورای نظارت بر صدا و سیما داده و گفته است که «دولت نامه‌یی به شورای نظارت بر صدا و سیما، ارسال و در آن انتقادات خود را از رسانه ملی مطرح کرده است. » وی افزود: در این نامه به موضوعاتی نظیر پوشش سفر رییس‌جمهوری به نیویورک و همچنین سفر وی به زنجان اشاره شده است. دولت معتقد است برنامه‌ها و سخنرانی‌های رییس‌جمهوری به درستی در صدا و سیما انعکاس نمی‌یابد.

 

عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما تاکید کرد: دولت می‌گوید که صدا و سیما با توجه به وظایفی که در قانون اساسی برای این مجموعه در نظر گرفته شده است، تخلف می‌کند و در مواردی تصویر حقیقی را به مخاطبان عرضه نمی‌کند. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه بعدی شورای نظارت بر صدا و سیما که روز شنبه برگزار می‌شود درباره این انتقادات دولت بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد بررسی چنین شکایات و نامه‌های انتقادی پیش از این نیز در شورای نظارت بر صدا و سیما سابقه داشته است.

 

با این وجود دولت نتیجه‌یی را که دنبال می‌کرده است هیچگاه به دست نیاورده و همین موضوع موجب شده که اختلاف میان دو نهاد حل نشده باقی بماند. حالا باید دید که در آخرین روزهای حضور عزت‌الله ضرغامی در ساختمان صدا و سیما و آن هم در روزهایی که زمزمه‌های مشخص شدن جایگزینش قوت می‌گیرد این اختلافات به یک نقطه مثبت می‌رسد یا آنکه باید منتظر آغاز فعالیت رییس جدید این سازمان برای تغییر در رویکردها در مقابل دولت بود؟