فرماندار بهشهر، در جلسه شوراي اداري بهشهر در مسجد گت زمين خليل شهر افزود: وارد شدن سيل در سالهاي گذشته در بهشهر خسارت جاني و مالي مختلفي را بر اين شهرستان وارد كرده است كه رفع خسارتها نيازمند اعتبارات استاني و ملي است.

 

100میلیارد تومان خسارت, حاصل 3 سیل متوالی در بهشهر

فرماندار بهشهر گفت: بهشهر در سه سیل گذشته که در طول سالهای متوالی وارد شد ۱۰۰ میلیارد تومان دیده است.

 

 

 

 

 

به گزارش شرق پرس، محمد تقی نورزاد، در جلسه شورای اداری بهشهر در مسجد گت زمین خلیل شهر افزود: وارد شدن سیل در سالهای گذشته در بهشهر خسارت جانی و مالی مختلفی را بر این شهرستان وارد کرده است که رفع خسارتها نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.

 

 

وی اظهار کرد: مرمت گذرگاهها و مناطق بحران خیر از جمله مسائلی است که در دستور کار ما قرار دارد و در سه شهر بهشهر، خلیل شهر و رستمکلا، در نهایت دقت در این رابطه وارد شده ایم که در صورت تخصیص اعتبارات، می توانیم این مشکلات را رفع کنیم.

 

 

نورزاد ادامه داد: احداث سد سرشاخه گیر و سیل بند در بزپل انجام شد که تا حد زیادی از خسارتها در این مناطق جلوگیری کرد اما ایجاد سدسرشاخه گیر در برزو از نیازهای منطقه است که باید با تزریق اعتبارات عملیاتی شود.

 

 

فرماندار بهشهر همچنین با اشاره به احداث پایگاه امداد و نجات جاده ای در خلیل شهر نیز خاطر نشان کرد: این پایگاه از نیازهای مهم شهرستان و استان مازندران است که علاوه بر خدمات رسانی به شهروندان و هم استانی ها به مسافران و استانهای همجوار نیز خدمات ارائه می کند.

 

 

وی گفت: برای احداث این پایگاه نیازمند موافقت منابع طبیعی در اختصاص زمین هستیم که با توجه به درخواست ۵۰ هکتاری زمین توسط هلال احمر، منابع طبیعی مخالف این مقدار زمین است که باید نرمش بیشتری انجام شود تا این کار عام المنفعه انجام شود و مسئولان استانی نیز حمایت کنند.

 

 

نورزاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ساخت جاده رستمکلا به بندر یادآور شد: از کیلومتر ۸ تا ۲۰ این جاده در اختیار بنادر و دریانوردی است که با تمام توان در حال انجام زیرسازی و آسفالت هستند اما ۸ کیلومتر باقی مانده است که باید توسط راه و شهرسازی تعیین تکلیف شود و آسفالت انجام شود.

 

 

وی گفت: علاوه بر آسفالت این محور که از محورهای پرتردد کامیون و تریلر برای ورود و خروج کالا از بندرامیرآباد بهشهر است نیازمند تقاطع غیر هم سطح نیز هستیم.

 

 

فرماندار بهشهر همچنین با اشاره به اعتبارات اختصاص یافته به خلیل شهر نیز افزود: در سال جاری ۲ میلیارد تومان اعتبار به این شهر اختصاصا یافته که از این مقدار ۴۰۰ میلیون تومان برای بلوار آیت الله رحمانی است که امیدواریم با همکاری شهرداری و شورا عملیاتی شود و مشکل این محور و بلوار نیز رفع شود.

 

 

نورزاد بیان داشت: تامین آب شرب خلیل شهر نیز از جمله مسائل مهمی است که در دستور کار است و اعتبارات مناسبی از تملک دارایی در نظر گرفته شده که با توجه به کمبود آب در برخی از نقاط دیگر شهرستان، تامین آب شرب خلیل شهر با فویت انجام می شود.

 

 

شهردار خلیل شهر نیز در سخنانی گفت: ایجاد درآمد پایدار برای خلیل شهر از ضرورتهای مهم است که باید با همکاری و همراهی مسئولان شهرستان و استان عملیاتی شود.

 

 

عبدالجواد رحمانی خلیلی افزود: ایجاد درآمد پایدار و فراهم کردن اشتغال بریا افراد رد منطقه از جمله مسائل مهمی است که باید نگاه ویژه به آن اعمال شود که ایجاد مجتمع سرمایه گذاری می تواند یکی از راه حل های ما در اشتغال زایی جوانان و افراد بیکار باشد.

 

 

وی ادامه داد: ساماندهی ورودی و خروجی خلیل شهر، ساماندهی طرح دریا و پارک جنگلی سرخ او و ایجاد پایگاه هلال احمر در خلیل شهر از نیازهای مهم مردم است که ایمدواریم جامه عمل پوشانده شود.

 

 

رئیس شورای شهر خلیل شهر نیز بیان داشت: تامین آب شرب برای خلیل شهر از مهمترین و اساسی ترین نیاز مردم منطقه است که در حال حاضر با استفاده از آب چاه، قطع آب منطقه بطور مقطعی رفع شود.

 

 

محمد رضا باقری گفت: خلیل شهر بهشهر از کمبود آب رنج می برد و قطعی آب در این شهر در تمام فصول وجود دارد و به مشکل دائمی تبدیل شده است که نیازمند توجه جدی و فوریتی مسئولان است.

 

 

وی افزود: کمربندی خلیل شهر نیز از دیگر مشکلاتی است که شهروندان با آن روبرو هستند که باید در این راستا نیز با تخصیص اعتبارات مناسب در بهسازی و مناسب سازی آن تلاش شود./مهر