بندر امیرآباد در شرق مازندران، با قابلیت‌های ویژه دریایی و لجستیکی بعنوان بندری استراتژیک در شمال کشور محسوب می شود که در اقتصاد کشور بسیار تاثیرگذار است

به گزارش شرق پرس مازندران استانی گردشگرپذیر بوده که در سالهای اخیر در حوزه توسعه زیرساخت‌های حوزه حمل و نقلی خصوصا حمل و نقل دریایی و بندری رشد قابل توجهی داشته است.

رونق شکوفایی اقتصادی از طریق ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد در کنار بندر نوشهر که قدیمی ترین بندر شمال کشور بوده، بارقه‌های شکوفایی حمل و نقل دریایی را به همراه بندر فریدونکنار فراهم آورده است.

با توجه به مصوبه اخیر شورای عالی مناطق آزاد و تصویب دولت، مازندران بزودی دارای سه لکه منطقه آزاد در امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار خواهد شد که توسعه اقتصادی متوازن به همراه رشد فعالیت‌های اثرگذار را با خود به دنبال خواهد داشت.

یکی از اقداماتی که سال‌های اخیر در حوزه بنادر شمالی ایران بدان توجه شده، توسعه زیرساخت‌های بندر امیرآباد بوده که اکنون به عنوان منطقه ای ویژه در حوزه اقتصادی به محلی برای ورود و خروج کشتی‌های باری حامل غلات، سیمان، کلینکر و سایر صنایع از کشورهای حوزه سی آی اس و ایران تبدیل شده است.

سیاوش رضوانی، مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد روز دوشنبه در گفت‌وگویی با اشاره به رشد ۲۶ درصدی ورود و خروج کالا در بندر امیرآباد، اظهار داشت: اکنون بالغ بر یک میلیون و ۹۵۲ هزار و ۱۴۹ تن بارگیری در بندر امیرآباد انجام شده که بالغ بر ۴۸۷ هزار تن از این میزان صادرات بوده است.

وی عمده محصولات صادراتی در بندر امیرآباد را سیمان، مصالح ساختمانی، سرامیک، کاشی، فولادهای استوانه ای، نمک صنعتی و شیرآلات عنوان کرد و گفت: ۴۸۱ فروند کشتی از ابتدای سال وارد بندر امیرآباد شده که ۲۶ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت: برای توسعه ترانزیت از شمال کشور به چابهار و بندر امام خمینی، جلسه ای را در بندر دوغارون با حضور مدیران بندر چابهار برگزار کردیم که در آنجا تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید و قرار است در این زمینه یک جلسه و نشست هم در بندر امام داشته باشیم.

به گزارش تسنیم، رضوانی گفت: مهم‌ترین موضوع در بحث عملیاتی شدن ترانزیت به بندر چابهار فعال شدن ریل در این بندر است.