در این بازدید که  پنجشنبه با همراهی معاون سیاسی، امنیتی انجام شد، ربیع فلاح از مناطق سیل زده بخصوص منطقه  فراش محله که کانون اصلی وقوع سیل اخیر بود بازدید کرد.   به گزارش شرق پرس, استاندار مازندران در این بازدید بر لزوم بسیج بیشتر امکانات و نیروهای امدادی برای پاکسازی منازل و […]

 

استاندار مازندران سیل بهشهر

 

در این بازدید که  پنجشنبه با همراهی معاون سیاسی، امنیتی انجام شد، ربیع فلاح از مناطق سیل زده بخصوص منطقه  فراش محله که کانون اصلی وقوع سیل اخیر بود بازدید کرد.

  به گزارش شرق پرس, استاندار مازندران در این بازدید بر لزوم بسیج بیشتر امکانات و نیروهای امدادی برای پاکسازی منازل و خیابان ها تاکید کرد.

فرماندار بهشهر نیز که استاندار را همراهی می کرد، ساخته نشدن سدسرشاخه گیر را از دلایل اصلی جاری شدن سیلاب دانست و خواستار احداث هر چه سریع تر آن شد.

محمدتقی نورزاد گفت : پارسال سد رسوب گیر در منطقه فراش محله بهشهر به بهره برداری رسید اما نتوانست مانع وقوع سیل در این منطقه شود .

سیل روز ۱۳ خرداد بهشهر که با بارش شدید تگرگ و رگبار همراه بود، خسارت های زیادی به بیش از ۱۵۰ واحد مسکونی وارد کرد .

بر اساس اعلام مسوولان شهرستانی ، این سیل بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال به منازل و زیرساخت های بهشهر خسارت زد.

شهرستان بهشهر در سال های ۹۱ و ۹۲ نیز شاهد وقوع سیل بود .

سیل سال ۹۱ که در آن شش شهروند بهشهری نیز کشته شدند، بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال و سیل سال ۹۲ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال خسارت به منازل مسکونی ، واحدهای تجاری و زیرساخت ها وارد کرده بود.

بر اساس اعلام مسوولان شهر بهشهر که در دامنه کوه واقع است ، هفت آبراه دارد که در صورت ساخته نشدن سد سرشاخه گیر هر یک از این آبراه ها می تواند هنگام بارندگی شدید سیل را روانه شهر بهشهر کند.

اداره منابع طبیعی که مسوول ساختن سد سرشاخه گیر است پس از سیل سال ۹۱ یک سد از این نوع احداث کرد ولی مخالف ساخته شدن دومین سدی است که مسوولان اجرایی بر ساخت آن تاکید دارند.

رییس اداره منابع طبیعی در پاسخ به انتقادات فرماندار ، شهردار و دیگر مسوولان بهشهر به خاطر ساخته نشدن دومین سد سرشاخه گیر مصوب ، امروز به خبرنگار ایرنا گفت که ساخت سد دوم توجیه فنی ندارد برای این که بر خلاف تصور نمی تواند مشکل جاری شدن سیل را رفع کند.

وی بر این اعتقاد است که باید برای ایمن کردن منطقه در برابر سیل ساخت و سازهای غیرمجازی که در حریم رودخانه ˈ برزو ˈ ، رودخانه ای که از داخل شهر بهشهر عبور می کند تخریب شود.